Søndag 12. februar 2023 kl. 17.30

"Remembering Kenneth" setter visene til multikunstneren Kenneth Sivertsen i sentrum. I 2021 ville Kenneth Sivertsen (d. 2006) fylt 60 år. Stavanger Vocalensemble har fått skrevet nye arrangementer for kor til noen av hans viser. I samarbeid med sangeren Astrid Kloster ønsker Stavanger Vocalensemble å presentere Sivertsens viser i Bremnes kyrkje på Bømlo. I tillegg vil koret inkludere stykker fra sitt eget repertoar. Konserten varer i overkant av 1 time.

Billetter kan kjøpes HER.

Søndag 4. desember 2022 kl. 17 og 19
Julekonsert i Sola ruinkirke

Endelig kan vi ønske velkommen til vår tradisjonelle julekonsert i Sola ruinkirke igjen!

Dette er en veldig populær konsert med en helt spesiell stemning. Merk! Det arrangeres to konserter på samme dag: Kl. 17.00 og 19.00. Hver konsert varer ca. én time. På grunn av få plasser, er billettene kun tilgjengelige som forhåndssalg via Sola kulturhus sitt billettsystem. Vil dette bli en årlig tradisjon for deg også?

Billetter kan kjøpes HER.

Søndag 12. juni 2022 kl. 20
Remembering Kenneth, Stokka kirke

"Remembering Kenneth" setter visene til multikunstneren Kenneth Sivertsen i sentrum. I 2021 ville Kenneth Sivertsen (d. 2006) fylt 60 år. I den forbindelsen ble det planlagt konserter. Det er skrevet nye arrangementer for kor til noen av hans viser. I samarbeid med sangeren Astrid Kloster og musikere ønsker Stavanger Vocalensemble å presentere Sivertsens viser, noen arrangert for kor, i Stokka kirke. I tillegg vil koret inkludere vakre stykker fra sitt eget repertoar. Det aller meste av dette er aldri fremført av oss i konsert.

Billetter kan kjøpes HER.

Søndag 3. april 2022 kl. 20
Støttekonsert for Ukraina, Stokka kirke

Stavanger Vocalensemble ønsker å støtte arbeidet for Ukrainske flyktninger ved å invitere til konsert i Stokka kirke. Vi tar ikke inngangspenger for konserten, men ved å vippse valgfritt beløp til 2170, støtter du organisasjonenes viktige arbeid for ukrainere. Pengene blir fordelt mellom Røde Kors, Flyktninghjelpen, Redd Barna, Caritas Norge, Kirkens Nødhjelp og Unicef Norge.

AVLYST!
Søndag 12.12 kl. 18
Julekonsert, Sola kapell

Vi inviterer til vår tradisjonelle og veldig populære julekonsert med vakker korsang. Konserten er i år flyttet til Sola kapell, 500 meter lenge nede i veien fra ruinkirken hvor vi har pleid å arrangere julekonserter. Merk at dette ikke er den nye kirken som ligger i sentrum. I år kan vi røpe at vi også har med oss tre musikere. Vi kommer til å gi dere den samme, koselige førjulsstemningen som dere er vant til. Konserten varer ca. én time.
Vil dette bli en årlig tradisjon for deg også? Det lønner seg å være veldig tidlig ute med å sikre seg billetter.

Billettsalg skjer kun gjennom forhåndssalg i vårt billettsystem, her.